Muligheter I Selskap Vs De Beste Hjemmebedriftene På Nett For Pensjonister

Muligheter I Selskap Vs De Beste Hjemmebedriftene På Nett For Pensjonister

I denne artikkelen vil vi sammenligne et fysisk foretak i et Selskap med En Av De Beste Hjemmebedriftene På Nett, spesielt, Carbon Copy Pro.

 Først, med et Selskap så må du spørre deg selv:

 

“Har jeg virkelig råd til selve “kostnaden” i form av arbeidstid, penger, og tiden det tar før jeg vil se en fortjeneste?” Mange Selskap krever vanligvis tusenvis, hvis ikke titusenvis av dollar bare for å komme i gang. Dette etterfølges av et fjell av juridiske papirer, lisensavtaler, byggetillatelser, ansvarsforsikring, mulige advokathonorarer og flere saksomkostninger. Deretter må du administrere ditt lille imperium på en daglig basis, noen ganger 60 -80 timer i uken, syv dager i uken!

Ifølge en nettbasert nettsteds entreprenør, kan de øverste 200 Selskapene spenne fra fysiske restauranter, hoteller, trykkerier, hårpleie butikker, kiosker, verksteder, treningssentre, postkontor, osv. De fleste av disse begynner på $ 50.000 og oppover! Så, har du det jeg kaller «truck and Tool» Selskap som, kommersielle og restaurering renhold, kommersielle og bolig maling, mekaniske verktøy som Snap On Tools, Mac Tools, Serv-Pro, Jani-King, osv. Disse kan alle være lønnsomme, men det er opp til deg som eier å drive trafikk til din butikk eller tjeneste.

Så, legg i annonseringskostnader, lønnskostnader, sosialistiske sikkerhetskostnader, helseforsikring, vann og strøm kostnader, forsyninger for å drive virksomheten, du må ta hensyn til annonseringskostnader. Hvis du driver en restaurant kjede, vil du sannsynligvis ha daglige leveranser fra ulike mat-leverandører. Og, du må ansette og si opp, og holde et øye med kassaapparatet – ja, barn stjeler – det er dokumentert. For ikke å nevne hvis du er i restaurantbransjen, så må du passe på mattilsynet som uventet kan sjekke tilstanden til enhver tid.

Sannheten er, bare ved å eie et selskap kan du i utgangspunktet jobbe for det selskapet. Hvorfor ellers krever McDonalds eller Burger King en del av inntektene fra selskapet? En foretakseier arbeider i utgangspunktet for sjefen! Men vent! Har ikke du avsluttet jobben din, slik at du kan “arbeide for deg selv”? Ikke når det kommer til et selskap. De kan eie deg og mange selskaps-eiere rapporterer å bruke 60 -80 timer i uken i flere måneder eller år!

En annen stor ulempe ved å kjøpe et selskap kommer til å være selve avtalen som du har låst deg til. Du skjønner, en standard kontraktslengde for en butikkeier i et selskap er vanligvis 15 til 20 år! La meg si det igjen 15-20 år! Det ville være mye slit å komme seg ut av den kontrakten hvis en selskaps-eier hadde fått problemer med å få populariteten til butikken opp av bakken til å begynne med.

ELLER, hvis selskapet gikk under av ulike årsaker som søksmål eller markedsforhold i ditt område. Dessuten kan det faktisk ende opp med å bli et heftig brudd på kontrakt avgiftene i tillegg. Hvis selskapet ikke gjør det så godt som anslått og ikke fungerer i de første årene kan du være ferdig!

 Mange selskaps-eiere rapporterer at de får lite eller ingen støtte fra hovedkontoret når blekket har tørket. Er det det du vil? Så det er dette vi skal sammenligne, en selskaps mulighet med en Av De Beste Internet Bedriftene siden mange av kundestøtteproblemene eksisterer på linje med fysiske bedrifter eller tools and truck virksomheter.

Først, med Carbon Copy Pro er du ikke begrenset til noen bestemt geografi. Vi er nå i over 150 land over hele verden. Alt du egentlig trenger er en datamaskin, høyhastighets internettforbindelse og en mobiltelefon, og du er i gang! Også er du klar for en real Internett-bedrift med 80% fortjenestemarginer? Ingen Leie, Ingen Ansatte, Ingen Forsikring, Ingen Erstatningsansvar, Ingen Lagerbeholdning. Ingen Advokater. Ingen Godtgjørelser. Ingen lønn til andre enn deg selv!

Begynner det å høres bra ut?

 Carbon Copy Pro har stort avkastningspotensiale, en velprøvd forretningsplan, ett komplett markedsføringssystem med full opplæring uavhengig av din nåværende data ferdigheter. Carbon Copy Pro har den mest omfattende støtten av alle Hjemmebedriftene på Internett. Faktumet er at vi har mange mennesker som en gang var slaver til sitt selskap og har nå frihet og pusterom ved å være en del av et lukrativt topp tier program som betaler $2000 – $10.000 per kommisjon! Og vi gjør det hver dag!

Din inngangsbillett til Carbon Copy Pro, en Top Tier Hjemmebedrift varierer fra $3500 – $20.000. Den gjennomsnittlige kostnaden for et selskap er vanligvis godt over $50.000, og det er bare prislappen du starter med! Hvis du følger vårt velprøvde system, kan du tjene opp til et fem-sifret beløp i måneden innen 90 dager!

 Dette er ikke MLM eller andre Mikke Mus forretningsmodeller. Dette vil være det samme systemet som jeg og mange andre bruker som lar oss å jobbe hjemmefra eller fra hvor som helst for den saks skyld. Nå, hva ville du helst ha? Selskaps Muligheter vs Carbon Copy Pro, den fremste Hjemmebedriften på Nett for Pensjonister og Foreldre?

 Mer informasjon kan du finne under i forfatteren Informasjonen.