Internett Markedsføring

Internett MarkedsføringHvis du ønsker å gjøre det bra på internett, blir suksess eller fiasko for virksomheten din avgjort primært på ett viktig område – din evne til å få besøkende til nettstedet ditt, og konvertere disse besøkende til betalende kunder. Med en riktig markedsføring plan, kan du få tusenvis av pre-kvalifiserte besøkende til nettstedet ditt hver dag. Tiden forandrer seg, for å være på toppen trenger du å vite hvordan du skal markedsføre på nettet akkurat som de store aktørene.

 Les videre for noen tips om hvordan du kan øke din inntekt på nett enda mer.

Her er en liste over annonserings metoder sammen med en oversikt over hvor mye du må forvente å betale for hver. Forresten, dette er markedsføring strategier som faktisk fungerer:

 Artikkel Markedsføring – Dette er en ekstremt kraftig nettbasert markedsføringsstrategi fordi det er viralt og skaper derfor en permanent kilde med trafikk. Hvis du kan skrive dine egne artikler, kan kostnadene ved å implementere denne strategien være $0. Men hvis du foretrekker å ansette noen til å undersøke og skrive artikler for deg kan kostnadene bli alt fra $10 til $100 per artikler.

Blogging – Dette er også en gratis markedsføringsstrategi fordi det er mulig å publisere bloggen din gratis. Etter at du har fått bloggen din på nett, er alt du trenger å gjøre å publisere informasjon. Det er blogger på nettet akkurat nå som tjener et 5 sifret beløp i måneden ved å legge ut 5-7 innlegg om dagen.

 Epost Markedsføring – Først må du bygge en prospekt liste, dette kan gjøres gratis. Bare lage en tittel som genererer gratis tilbud som en etisk bestikkelse for å gi ditt nettsted besøkende i bytte for deres navn og e-postadresse.

Da trenger du en automatisk tjeneste for å levere markedsføring meldinger via e-post. I starten vil den månedlige autoresponder regningen din være skikkelig billig – rundt $20 i måneden.

Search Engine Optimization (SEO) – Igjen, denne strategien kan være gratis hvis du vet hvordan du gjør det selv. Det er på faktorer på hjemmesiden og utenom hjemmesiden assosiert med SEO. Den viktigste av alle faktorer innebærer å bygge koblinger (link building).

Du kan opprette gratis link partnere, eller du kan kjøpe linker. Kostnaden for å kjøpe linker kan variere fra mindre enn $100 i måneden til flere tusen dollar i måneden.

Joint Ventures – Det er flere forskjellige typer joint ventures. Et joint venture er noe mer enn et partnerskap. For eksempel kan din joint venture partner samtykke i å promotere ditt produkt til sin kundeliste i bytte for en prosentandel av fortjenesten. Mens du kan kontakte og ordne disse partnerskapene gratis, vil du fortsatt trenger affiliate program programvare for sporing og rapportering. Denne programvaren vil vanligvis koste deg rundt $300 og oppover.

 Pay-per-klikk-annonsering (PPC) – Dette er den raskeste måten å få trafikk til nettstedet ditt. Kostnaden vil avhenge av budsjettet. PPC priser er basert på pris per klikk eller CPC. Hvilket betyr at du som annonsør betaler for hvert klikk gjort på annonsen. Prisene varierer vanligvis fra 5¢ til over $1 per klikk.

Media Kjøp – Dette er prosessen med å kjøpe annonseplass på et nettsted. Du vil vanligvis bruke bannerannonser for denne typen annonsering. Avgiften er basert på pris per tusen visninger eller CPM.

CPM er prisen du betaler for en reklame leverandør for hver 1000 ganger annonsen vises. Denne avgiften kan variere fra 25¢ til $50 per tusen visninger. Personlig, ville jeg aldri betalt mer enn $3 CPM.