Hvorfor Nettbedrifter Går Under

Hvorfor Nettbedrifter Går Under

Hvorfor Er Det Så Mange Internett Bedrifter Som Går Under I Dag?

I den virkelige verden med fysiske bedrifter, er det hver dag millioner av mennesker som må dra seg ut av sine komfortable senger, utfører sine morgenritualer med vasking og frokost før de reiser til jobbene sine. I det daglige slitet er det noen som tenker at det må være en bedre og enklere måte å tjene til livets opphold dette innholdet.

Alle disse millionene kjenner noen eller vet om noen som har “klart det”, å kunne avslutte sin kjedelige tilværelse og bli sin egen sjef ved hjelp av sin egen datamaskin i komforten av sitt eget hjem.

Mens ideen om å jobbe hjemmefra høres ut som en ideell løsning, er de fleste ikke forberedt på dette. Mange av disse ulykkelige menneskene vil bare slutte jobbene sine og hoppe rett inn i den første nettbedriften de finner uten noen forberedelse, ingen kunnskap om hva de gjør, ingen utdannelse, og ingen håp om å lykkes. Svikt er deres eneste alternativ, og de er ikke engang klar over det.
Ifølge mange kilder, har mer enn 90% (nitti prosent) av alle Internett bedrifter endt i fiasko i løpet av de første 120 (ett hundre tjue) dagene. Og det tallet er altfor nøyaktig: nitti prosent!

Denne alarmerende feilraten går upåaktet av en rekke årsaker:

 1. Mange vet ikke de statistiske sannsynlighetene de står overfor.
 1. Mange ser ikke seg selv som en del av feilen, ellers ville de ikke gått inn i det.
 1. Mange blir snakket til ting de er uforberedt på.
 1. Mange vet ikke den grunnleggende betydningen av – “. Hvis du ikke klarer å planlegge, så klarer du ikke å lykkes”

Selvfølgelig er suksess fremdeles en mulighet. Det FINNES de andre 10% (ti prosentene) som faktisk lykkes. For dem så kommer ikke suksess tilfeldig. Og suksess er ikke bare flaks. Suksess skjer på grunn av noen svært viktige faktorer.

Suksess skjer fordi folk lære om internett-markedsføring og hvordan det fungerer. De forventer ikke å bli rik raskt eller være i stand til å tjene millioner over natten og flytte til en tropisk øy.
Det er rart, men på en eller annen måte er det de samme menneskene, som ikke ville drømme om å starte en fysisk bedrift, som tror de kan gjøre det bra i en Internett-bedrift, selv om de ikke har noen relevant kunnskap.

Folk tror at en Internett-bedrift betyr at de ikke lenger må stå opp og gå på jobb. De tror de kan jobbe når de føler for det og fortsatt gjøre et godt levebrød. De forstår ikke at enhver bedrift krever at man må arbeide hardt og noen ganger jobbe lange timer.

Noen Feil Ideer På Internett

At 90% av nye internett virksomheter feiler så fort etter oppstart er egentlig ikke overraskende når du tenker på hva slags folk som starter en Internett-bedrift.
De fleste virker å tro at det å være en vellykket internett markedsfører er like enkelt som å få et nettsted bygget og skaffe sitt eget domenenavn. Dette er langt fra virkeligheten.

Å være en vellykket internett markedsfører krever selvdisiplin. Folk leser bøker som “4 Hour Work Week”, og tror at å feste hele natten, sover til langt ut på ettermiddagen og deretter 3 eller 4 timer på en datamaskin vil gjøre dem rike.

Det er ikke en magisk knapp man kan presse for å få umiddelbar massiv trafikk til sine million-dollar-lignende nettsteder og lommene fulle av kontanter. Det kommer rett og slett ikke til å skje.

Internett markedsføring kan ikke kjøres på auto-pilot. Og mens etablerte internett markedsførings typer ikke sitter oppe til langt på natt og jobber, så har de bygget sin virksomhet ved å gjøre det i oppstarten.

Det skjer ikke over natten for alle. De fleste er ikke forberedt på den tiden som blir krevet av oss for å oppnå suksess i en Internett-bedrift.

De Har Ikke Kunnskap Om Bedrifter

Alle virksomheter enten de er store eller små, på Internett eller fysiske butikker så har de to ting felles: de er en bedrift og må drives som en bedrift! forretnings folk må forstå forretningsskikk.

Det er enkle og grunnleggende begreper som “acceptable over-head expences in relation to projected income”. Alle entreprenører må forstå profitt og tap og hva som utgjør disse.

Det er ikke et krav å ha en høyskole grad i forretningsvirksomhet for å bli vellykket, men det ville ikke skade. På den annen side så er noe grunnleggende kunnskap om forretningsvirksomhet en absolutt nødvendighet.

Hvis det er vanskelig for deg å gå i pluss, så kan det være en god idé å beholde din vanlige jobb og glemme å starte en virksomhet.

Ja, du kan leie et regnskapskontor som vil fortelle deg NÅR du bør legge inn et skatte innskudd, men de vil ikke fortelle deg om du må gjøre et skatte innskudd.

En regnskapsfører kan fortelle deg om du har gjort en fortjeneste, men ikke hvordan du gjør det. Hvis du ikke har noen kunnskap om virksomheten din bør du få noen god råd om dette før du vurderer å åpne en bedrift.

Faktumet er at alle vellykkede bedrifter følger reglene for sunn forretningsdrift. En vellykket bedrift er ikke en tilfeldighet. Tallene forteller at bare 10% av alle nye Internett-bedrifter er vellykket eller er fortsatt i drift etter sine første 120 dager.
Selv forventning om profitt er ikke rimelig de første månedene.

Ha tilstrekkelige ressurser tilgjengelig for alt fra oppstarts kostnader til personlige behov for en gitt periode. Det kalles “kapital”, og det er ikke noe alternativ til mye av det.

De Har Ikke Rett Tenkemåte!

De fleste av oss har hørt uttrykket: “Han har en holdning!” Og det er ofte en nedsettende bemerkning gjort om en person med en negativ holdning.

Ordet “holdning” er viktig når du tenker på å starte med markedsføring. En god holdning eller en god oppfatning vil ikke garantere suksess, men en dårlig holdning eller en dårlig tenkemåte kan garantere svikt.

La oss undersøke noen holdninger som vil absolutt garantere at du feiler:

 1. Jeg kan jobbe når jeg vil. Dette er helt feil! Du kan ikke bare jobbe når det passer deg. Forvent mange lange netter, og noen ganger kjedelige timer med hardt arbeid for at din bedrift skal lykkes.
 1. Jeg kan bli rik raskt! Dette er en farlig en. Mens det er mulig å bli rik raskt, finnes det for mange “bli rik raskt” ordninger som bare er svindlere som drar nytte av de lettlurte. Forvent å bli rik etter den tiden det kommer til å ta. Det er mulig å tjene nok til å leve godt med Internett-markedsføring, men det er vanligvis ikke raskt eller enkelt.
 1. Jeg trenger ikke en forretningsplan. Internett-virksomhet er fortsatt en virksomhet. Alle forretningsmessige prinsipper gjelder for nettbaserte bedrifter på samme måte som de gjør i fysiske bedrifter. Det er viktig at du har en plan for suksess basert på sunn forretningsdrift.
 1. Internet forretnings folk har ikke en sjef. Du er sjefen. En god sjef ser at alt arbeidet blir fullført til rett tid og i sin helhet, ellers vil du mislykkes. Sett opp en fremdriftsplan og mål du skal møte ellers du vil finne deg selv å jobbe på en jobb under en sjef som gjør disse tingene, og kanskje for minstelønn.

Måter å Unngå Feiling

Å starte en bedrift … enhver bedrift … har ingen garanti for suksess, punktum!

Selv store multinasjonale bedrifter kan mislykkes i en ny virksomhet. Feiling er alltid et alternativ, og muligheten eller sannsynligheten for suksess kan også bli styrket.

Du kan øke muligheten for suksess ved å:

 1. Å gjøre en forretningsplan før du starter din nettbedrift. For å minne deg på en av de tingene jeg sa i begynnelsen: “Hvis du ikke klarer å planlegge, så kommer du til å mislykkes.” En plan for suksess er et krav. Ha trinnene listet opp detaljert inkludert rimelige kostnadsanslag for å fullføre hvert trinn.
 2. Forvent å jobbe hardt for å nå dine mål. Aldri forvente at ting skal være enkelt. Mesteparten av tiden er ikke ting så lett som de virker. Hvert påfølgende trinn vil kreve sitt eget arbeid, tid og tålmodighet. Noen ganger vil ikke ting gå på første forsøk. Vær villig til å holde det gående igjen og igjen helt til du lykkes.
 3. Ikke fall for en bli-rik-raskt ordning. Internett er full av de som tærer på lettlurte mennesker som er ute etter raske og enkle måter å bli rik på. De fleste gangene er det bare den andre personen som blir rik raskt fra dine penger.